Ny nettside for deg som er ung i Innlandet

På UngInnlandet.no finner du oversikt over fylkeskommunens ungdomsordninger i Innlandet.

Forsiden av nettsiden unginnlandet.no - Klikk for stort bildeUngInnlandet.no-forsiden

Den nye nettsiden vises fram på ungdomskonferansen LoggINN i dag, torsdag 23. november.

UngINN, Trygt hjem, UKM m.m.

På den nye portalsiden finner du informasjon om ulike ungdomsordninger i Innlandet.

UngINN er et rabattkort på kulturopplevelser for ungdom mellom 13 og 21 år. Dette er en mye brukt ordning, og på nettsiden bestiller du kortet, finner oversikt over rabattene, og kan laste ned det digitale rabattkortet. UngINN-ordningen har også sin egen direkteadresse på unginn.no.

UngInnlandet.no-forsiden på mobil - Klikk for stort bildeUngInnlandet-forsiden på mobil

Trygt hjem er en taxi-ordning for ungdom mellom 15 og 21 år. Fylkets trafikksikkerhetsutvalg har gitt penger slik at ungdom kan bli kjørt hjem natt til lørdag og søndag mot en egenandel på bare 69 kroner. 
Les mer om Trygt hjem

UKM står for Ung kultur møtes. Her kan ungdom mellom 13 og 20 år delta med alle slags kulturuttrykk, og dette er en unik arena for ungdom til å vise fram talentet sitt. 
Les mer om UKM

I tillegg finner du lenke til andre ungdomsordninger og aktuell informasjon for ungdom: Ungdommens fylkesting, tilskudd til kulturaktivitet for barn og ungdom, regionale ungdomssatsinger, tannbehandling for ungdom, skoleskyss og videregående opplæring.

Nettsiden vil endres og bygges ut etter hvert som det kommer nye ordninger og tilbud for ungdom.

Nettsiden er godt tilpasset for mobil.

Gå til UngInnlandet.no

Hvorfor satser vi på ungdom?

Det er Ung kultur-teamet på avdeling Kultur, seksjon Kunst og kultur i Innlandet fylkeskommune som står bak satsingen på nettsiden UngInnlandet.no.

Satsing på barn og ungdom er forankret i flere av styringsdokumentene til fylkeskommunen, blant annet Innlandsstrategien og Kulturstrategien. Innlandet fylkeskommune skal bidra til å sikre at barn og ungdom har god tilgang til verdifulle møteplasser som øker deltakelse og utviklingsmuligheter.

Ved å samle ordningene våre på en side, er det lettere for ungdom og voksne å finne dem og få informasjon. Vi har mange ordninger som bidrar til inkludering, utjevning av forskjeller og positive opplevelser for ungdom i Innlandet.

Det sier Sigrun Tomt Ulset, rådgiver på seksjon Kunst og kultur.

Fire ansatte som jobber med fylkeskommunens ungdomsordninger i Innlandet - Klikk for stort bildeDet er Ung kultur-teamet på avdeling Kultur, seksjon Kunst og kultur i Innlandet fylkeskommune som står bak satsingen på nettsiden UngInnlandet.no: Gaute Schrøder, Ingunn Bekkevoll Tarebø, Ann-Kristin Helleberg og Sigrun Tomt Ulset.