Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Avslutningsseremoni

Tirsdag og onsdag var det avslutningsseremoni for våre avgangselever. og foresatte

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Første halvårsvurdering tilgjengelig i Visma InSchool(VIS)

Her finner du informasjon til foresatte om innlogging.

Grønt nivå i videregående skole!

Det blir vanlig skole fra mandag 17. januar.

Åpen skole 22. januar avlyses

På grunn av uklar smittesituasjon må vi dessverre avlyse Åpen skole også i år.