Åpen skole på Sentrum vgs lørdag 25. januar kl. 11-15

Spis deilig lunsj i kantina, ta med barna på barneteater, besøk bilverkstedet, eller få enkel helsesjekk! Velkommen til oss!

Kokk og servitør

Restauranten på Sentrum - Klikk for stort bildeDet serveres varm lunsj i restauranten kl. 11.00 - 15.00. 

Elevene på Vg1 RM selger smørbrød, rundstykker, baguetter, kaffe og sveler. Delikatesseutsalget er åpent med salg av karbonader, paier og pålegg. 

Design og håndverk

Elevene tegner i 3D-programmet SketchUp. Produktutvikling med 3D printer. Eksempler på redesign. Salg av bilder og kalendere. 

Trenger du råd og tips til innredning av hjemmet ditt, kom og snakk med oss.

Medier og kommunikasjon

Barneaktiviteter på MK - Klikk for stort bildeFå et innblikk i elevenes hverdag og se “bakom-filmen” fra produksjon av magasinet Paradox. Barna kan få laget sin egen superheltplakat. Utstilling av elevarbeider og presentasjoner. 

Teknikk og industriell produksjon

Elevene arbeider med praktiske oppgaver på laboratoriet, maskinverkstedet, sveiseverkstedet og bilverkstedet. De vil vise moderne industriteknikk med blant annet demonstrasjon av industrirobot.

BAS (Bolig - arbeid - skole)

BAS-kaféen selger nystekte vafler, kake, kaffe og saft. Se video fra teaterforestillingen i fjor. Kjøp elev-produserte varer som gjærbakst og fakkelholdere. Besøk også elevene i bakeriet i 1. etasje.  

Helse- og oppvekstfag

Helsefag blodtesting - Klikk for stort bildeElevene på Barne- og ungdomsarbeiderfag inviterer til barneteater og ansiktsmaling for barn. Helsearbeiderfag og Vg1 HO viser den praktiske delen av undervisningen. Det blir måling av blodtrykk, blod-sukkernivå og lungekapasitet, samt tilbud om håndmassasje og manikyr.

Egen kafé med vafler, saft og kaffe. Eget VR-rom med “vandring i menneskekroppen”

Besøk oss for å slå av en prat og se hvordan vi jobber i 2. etasje i C-fløyen.

Informasjonsteknologi og medieproduksjon 

Utprøving av VR - Klikk for stort bildeElever fra IKT Servicefag har aktiviteter som viser innholdet i vårt nye utdanningstilbud Informasjonsteknologi og medieproduksjon.

Her blir det muligheter for å prøve mye spennende teknologi, blant annet VR og AR-teknologi. Det vil også bli vist frem droner og andre programmerbare enheter.

Elektrofag

Elevene arbeider med installasjoner av elektriske anlegg, brann-alarmanlegg m.m. I tillegg demon-strerer elevene roboter, VR-briller og hvordan sceneutstyr med lyd og lys fungerer. 

Kunst, design og arkitektur

Elevarbeider stilles ut - Klikk for stort bildePop up-utstilling med salg av elev-arbeider. Utlodning av goodiebag med spennende innhold. Fargelegging av 6 meter lang tegning. 

I 3. etasje finner du også 3. klasse på Helse og oppvekstfag som tilbyr ansiktsmaling for barn og gir informasjon om Helse og oppvekstfag med generell studiekompetanse. 

Naturfagsalen

Utstilling med demonstrasjoner og naturfagforsøk. Lag din egen leppepomade. Praktisk matematikk-konkurranse med fine premier.

Til toppen