Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) skal tas i bruk fra skolestart 2020 ved alle de videregående skolene i Innlandet.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Skolebygget til Sentrum VGS

Fra mandag 27. april åpner vi skolen opp igjen for en del elever på Vg2 og Vg3 yrkesfag.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.