PC til Vg1 elevene er levert skolen!

Blir levert ut i løpet av den kommende uken til de som har signert utlånsavtale.

Illustrasjonsbilde glad elev  - Klikk for stort bilde

Koronapandemien har medført leveringsproblemer på PCer og det var derfor tidlig varslet at det var forsinkelser i årets levering av PC til Vg1 elevene på skolen. Nå har dette løst seg fortere enn forventet og skolen har mottatt PC ene nå. IKT på skolen er i full gang med å klargjøre og dele ut PC ene til de som har signert utlånsavtale. Vi forventer at disse vil ha fått sin PC i løpet av starten av neste uke.

Signering før utlevering

Nå er det viktig at elevene og foresatte signerer utlånsavtalene. Dette må gjøres før eleven kan få utdelt sin nye PC. Signering foregår digitalt, du finner skjemaene på  skolens hjemmesider: Elev-PC. Les instruksjonen nøye før signering.